Blogg - ZData
Skip to Navigation | Skip to Content

Blogg

Sommerprosjekt i ZData – en gjentagende suksess

For andre år på rad har “ZData Sommerprosjekt” gått av stabelen. I år dukket det opp prosjekter som omfattet både markedsanalyser og forbedring av interne rutiner. Sommerprosjektet ble en suksess denne gangen også, hvor studentene kom med viktige bidrag for å påvirke videre retning for selskapet.

Les mer her

Styrker Fintech-miljøet i Bergen – Sammen kan vi få til internasjonal vekst

ZData har sammen med det Bergensbaserte selskapet, Stacc, signert en samarbeidsavtale som vil styrke vekstambisjonene til begge selskapene.

Les mer her

– Følte meg viktig fra dag én

De siste årene har ZData satset mer på studenter. En ting er sikkert, de skaper verdi. Les mer om hvordan Sia og Kristian synes om å være intern i ZData.

Les mer her

ZData-gründer om veksten, harde tider og familien

Visste du at Jan Ove Seth startet opp ZData i en liten bod i 1990? Les mer om ZData-gründeren sin historie og hvordan selskapet har blitt til det det er i dag.

Les mer her

Plantasjen «luket» bort manuelt regnskapsarbeid

PIantasjen har i mange år benyttet seg av ZData sine løsninger. Les mer om hvordan våre ulike løsninger har bidratt til bedre flyt og effektivisering i regnskapet hos Plantasjen sine 130 butikker.

Les mer her

Tilbakeblikk på 2021

Et nytt år er passert og det er på tide med et skråblikk på fjoråret og se hvor veien går videre.

Les mer her

Stor oppdatering av ZData Pay Portal

Nå har vi gjort det enda enklere for bedrifter og regnskapsførere å få oversikt over økonomien og pengestrømmene – uavhengig av bank og regnskapssystem.

Les mer her

Vant Kahoot – fikk internship i ZData

Det er lov å tenke utenfor boksen når det kommer til jobbrekruttering. Les mer om hvordan Henrik Myrvang vant en Kahoot, og endte opp med internship i ZData.

Les mer her

Integrert e-handelsløsning — automatisk bokføring av oppgjør

Bokfører du oppgjøret manuelt? Da kaster du bort tiden! Nå finnes det en løsning fra ZData som automatiserer hele bokføringsprosessen. Løsningen er perfekt for bedrifter som driver med salg, enten det er gjennom nettbutikk eller fysisk betalingsterminal.

Les mer her

Summer Intern i ZData

Hver sommer ansetter ZData flere studenter som får bryne seg på spennende oppgaver. Er du nysgjerrig på hvordan det er å være summer intern hos oss? Ørjan Enes går 4. året på Master i programutvikling, og i sommer ble han med oss på laget. Han forteller om hvordan det var å jobbe som summer intern hos oss.

Les mer her

Bruker du fremmedmerking eller direkte remittering?

På grunn av hvitvaskingsloven har banker valgt å stoppe løsninger for direkte remittering og fremmedmerking. Flere banker valgte å avslutte direkte remittering allerede 01.12 og nå skal fremmedmerking avvikles. Med Zdata sin Autopay-løsning blir betalinger sendt direkte til ZData.

Finn ut mer

ZData lanserer fremtidens avstemmingsløsning!

Snart er manuell bilagsføring historie. De fleste økonomisystem har i dag støtte for bankintegrasjon og automatisk bilagsføring basert på kontoutskriften. Den nye avstemmingsløsningen til ZData er integrert både i regnskapet og i banken slik at transaksjoner sømløst blir overført og avstemt automatisk. 

Les mer her