Integrert e-handelsløsning — automatisk bokføring av oppgjør - ZData
Skip to Navigation | Skip to Content

Integrert e-handelsløsning — automatisk bokføring av oppgjør

Bokfører du oppgjøret manuelt? Da kaster du bort tiden! Nå finnes en løsning som automatiserer hele bokføringsprosessen. Løsningen er perfekt for bedrifter som driver med salg, enten det er gjennom nettbutikk eller fysisk betalingsterminal.

Et «must have» for nettbutikker

Endelig kan bokføringen av korttransaksjoner helautomatiseres. ZData sin nye e-handelsløsning henter data direkte fra oppgjørsselskapet, overfører det automatisk til økonomisystemet, lukker den åpne posten og bokfører gebyret — helt uten at du trenger å løfte en finger. Hvis heller ikke du synes toppen av lykke er å punche transaksjoner manuelt, hvorfor bruke tid på det? Med ZData Settlement sparer du mye tid, skalerer på teknologi og unngår at økt salg fører til stor økning i regnskapskostnader.

Sømløst integrert og bred støtte

Løsningen er helintegrert i regnskapsprogrammet og du får ikke noe nytt å forholde deg til, alt skjer automatisk i bakgrunnen. Støtte for alle betalingsleverandører er inkludert. Det betyr at uansett hvilken betalingsløsning dere har valgt, enten det er Klarna, Nets, Stripe, iZettle, Paypal, Vipps, Swedbank Pay eller annet, er det raskt å komme i gang. Vi hjelper deg å sette opp løsningen på få strakser.

Løsningen støtter bl.a. Visma.net ERP, Visma Business, Visma Global og Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Ideelt for alle med salg i kasse

ZData Settlement er en selvsagt løsning for alle som har kortterminaler og kasseoppgjør, fysisk eller på nett. Gebyrer fra kortselskapene gjør at beløpet som kommer inn i banken ikke stemmer med salgssummen i kassen. Dermed sitter du igjen med tidkrevende manuelt arbeid, og er det noe som ikke stemmer er det et mareritt å finne ut av! Butikker, restauranter, frisører, helsetjenester, arrangører etc. kan alle spare store summer hver måned på å automatisere bokføringen av oppgjør og gebyrer. Slik sikrer du også kvalitet i bokføringen.

Enkel oversikt og full kontroll

Med den skybaserte avstemmingsløsningen ZData Control har du fortsatt full kontroll over regnskapet. Interimskontoer avstemmes automatisk og du får et oversiktlig bilde over alt som er avstemt og de avvikene som eventuelt måtte finnes. Avstemmingsløsningen er tett integrert med regnskapsprogrammet, og med på kjøpet får du bankavstemming med automatisk integrasjon til de fleste banker i Norden!

Ta kontakt på support@zdata.no, så aktiverer vi løsningene.