ZData lanserer fremtidens avstemmingsløsning! - ZData
Skip to Navigation | Skip to Content

ZData lanserer fremtidens avstemmingsløsning!

25.juni 2021

Snart er manuell bilagsføring historie. De fleste økonomisystem har i dag støtte for bankintegrasjon og automatisk bilagsføring basert på kontoutskriften. Et automatisk regnskap gjør at avstemmingsjobben blir en daglig oppgave og ikke noe som gjøres i forbindelse med månedsavslutning eller årsavslutning.

Den nye avstemmingsløsningen til ZData er integrert både i regnskapet og i banken slik at transaksjoner sømløst blir overført og avstemt automatisk. Brukerne får kun presentert avvik på de klientene som har åpne poster. Løsningen har også mulighet til å bokføre avvik direkte til regnskapet, slik at faste trekk på konto, trekk med firmakort og andre poster som ikke fanges opp av regnskapssystemet kan håndteres automatisk.

«Regnskapssystemet mitt har allerede en innebygget avstemming» er det flere kunder som sier. I de fleste tilfeller er dette kun en reskontroavstemming som bokfører innbetalinger og utbetalinger, og det er ikke en endelig kontroll for å fange opp avvik og som kan leveres som dokumentasjon til revisor. De fleste innebygde avstemmingsløsninger er også klientfokusert mens ZData sin løsning er brukerorientert. Det betyr at brukerne kan jobbe på tvers av klienter, og se alle relevante avvik i den samme flaten.

Løsningen er også skybasert. De vil si at du kan få kontroll over regnskapet og jobbe med avstemmingen fra hvor som helst så lenge du har en nettleser. Det krever ingen installasjon og du betaler kun for bruken av løsningen. Løsningen er også bygget med åpne API-er, noe som gjør at det er enkelt å bygge integrasjoner mot f.eks. dokumentsenter, verktøy for beslutningsstøtte eller til revisor.

En annen fordel med at løsningen er skybasert er tilgang på den beste teknologien i markedet. Gjennom sommeren og høsten vil vi jobbe med maskinlæring for å kunne tilby den kraftigste avstemmingsløsningen på markedet.

Det spiller ingen rolle for oss hvilket økonomisystem eller bank du bruker. ZData er allerede koblet mot de fleste banker i Norden og vi vil ha støtte mot de fleste skybaserte regnskapssystemer i løpet av året. Løsningen er allerede integrert med Visma.net, og vi vil komme med støtte for Uni Economy, 24SevenOffice og Microsoft Dynamics 365 rett over sommeren. I tillegg har vi gode løsninger mot tradisjonelle jordbaserte regnskapssystemer og vi vil jobbe med en hybridløsning slik at du kan kombinere det beste fra det jordbaserte med det beste fra det skybaserte.