Skip to Navigation | Skip to Content
Illustrasjon av ansatte hos ZData

Om ZData

ZData AS ble etablert i 1990 og har spesialisert seg på utvikling av alle former for elektroniske bankløsninger for næringslivet. Selskapets forretningsidè er å øke avkastningen på pengestrømmen ved å effektivisere bedriftenes inn- og utbetalingsrutiner og gi bedriftene full oversikt over egen likviditet og pengeflyt.

Visste du at?

Fra september 2019 må alle bankene åpne sine banksystemer gjennom EU-direktivet PSD2. For deg som kunde gir dette helt nye muligheter gjennom neste generasjons avstemming- og betalingsløsninger fra ZData.

ZData er spesialister på datakonvertering, og programvaren er utviklet for inn- og utbetalingsdata til banker i hele Norden, samt flere banker i Europa.

Ledende løsninger

Våre løsninger er utviklet gjennom et nært samarbeid med våre kunder og inngående kjennskap til bankenes løsninger. Denne erfaringen gjør våre løsninger til markedsledende både når det gjelder funksjonalitet og brukervennlighet.

ZData har i dag mer enn 5000 bedrifter, fra små selskaper til multinasjonale konsern på løsningene.

Utsagnet «Rom ble ikke bygget på en dag» gjelder også for programvare knyttet til elektroniske bankløsninger, noe som gjør ZData til et naturlig og sikkert valg.