Skip to Navigation | Skip to Content

Ledige stillinger

ZData er en solid arbeidsgiver i sterk vekst, med store ambisjoner for fremtiden. Vi har en flat og produktorientert organisasjon med raske beslutningsprosesser, stor takhøyde og hyppige releaser. I fjor doblet vi antall ansatte og er idag 30 engasjerte kollegaer i et ungt arbeidmiljø. Vi har hovedkontor i moderne lokaler i Bergen. Åpen søknad: Vi tilbyr spennende utfordringer og søker stadig etter nye, dyktige medarbeidere innen ulike fagområder. Klikk her for å lese mer. 

Chief Commercial Officer

Vi vokser og søker en dyktig CCO. Dette er en nyopprettet stilling og din oppgave blir å utvikle selskapets salgs- og markedsstrategi. Er dette riktig stilling for deg?

Les mer

Chief Financial Officer

Vi søker CFO til nyopprettet stilling! Er du analytisk, sterk med tall - og trives i en operativ rolle med ansvar? Da kan dette være den rette stillingen for deg.

Les mer

Systemkonsulent med regnskapsførerbakgrunn

Er du regnskapsfører og vil jobbe med teknologi? Her får du jobbe tettere på produktene som regnskapsførere og økonomifunksjonene i bedriftsmarkedet bruker for å oppnå konkurransefortrinn.

Les mer

Deltidsjobb i ledende FinTech-selskap

Er du student og ser etter relevant arbeidserfaring innen økonomi eller IT? Hos oss får du innblikk og hands-on erfaring i FinTech-bransjen.

Les mer

Internship i FinTech for juniorutviklere

Er du student og ønsker å prøve deg som systemutvikler? Nå har du sjansen! Vi tar nå inn en håndfull studenter som får mulighet til å bidra på spennende prosjekter.

Les mer

Utvikler i C++ eller Delphi

Har du erfaring med C++ eller Delphi? Da trenger vi deg på laget for å drive produktene fremover!

Les mer

Utvikler i Norges råeste FinTech-selskap

Engasjert fullstack-utvikler til vårt utviklingsteam i Bergen.

Les mer

Åpen søknad

Vi tilbyr spennende utfordringer, og søker stadig etter nye, dyktige medarbeidere innen følgende fagområder:

  • Fullstack- og frontend-utviklere
  • Systemkonsulent med økonomi- og IT-bakgrunn

Du må være faglig dyktig, initiativrik, ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, og evne til å arbeide selvstendig. Vi har et høyt ambisjonsnivå, og er et selskap med fokus på at man skal trives og utvikle seg gjennom å få tillit og ansvar. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og betingelser, samt 6 uker ferie. Vi er en stabil og ryddig arbeidsgiver som jobber etter langsiktige målsetninger. Send gjerne en åpen søknad og fortell hva du kan bidra med, og hvilken kompetanse du bestitter. Kanskje er du den rette for oss? Alle søknader behandles konfidensielt. Kontaktinformasjon Thor Kristian Seth daglig leder thor@zdata.no | +47 974 26 606