Jobb innen fintech i spennende selskap - Ledige stillinger hos ZData
Skip to Navigation | Skip to Content

Ledige stillinger

ZData er en solid arbeidsgiver i sterk vekst, med store ambisjoner for fremtiden. Vi har en flat og produktorientert organisasjon med raske beslutningsprosesser, stor takhøyde og hyppige releaser. Vi er i dag 30 engasjerte kollegaer i et ungt arbeidmiljø. Vi har hovedkontor i moderne lokaler i Bergen. Åpen søknad: Vi tilbyr spennende utfordringer og søker stadig etter nye, dyktige medarbeidere innen ulike fagområder. Klikk her for å lese mer.

Backend-utviklere i Bergen og Karmøy

La oss være dønn ærlige. Nå er det en vanvittig kamp om de beste utvikler-hodene. Dersom du er utvikler i dag, kan du med stor sannsynlighet velge og vrake blant stillinger. Vi gir det et forsøk likevel.

Les mer

Systemkonsulent

Er du initiativrik og nytenkende? Ønsker du å jobbe med kunder, prosjekter og testing innen fintech? Da leter vi etter deg!

Les mer

Prosjektleder

Vi er på jakt etter en prosjektleder som kan lede større kundeprosjekter på tvers av produktporteføljen til ZData.

Les mer

Chief Commercial Officer

Vi vokser og søker en dyktig CCO. Dette er en nyopprettet stilling og din oppgave blir å utvikle selskapets salgs- og markedsstrategi. Er dette riktig stilling for deg?

Les mer

Åpen søknad

Vi søker stadig etter nye, dyktige medarbeidere!

Har du erfaring som utvikler? En bakgrunn fra økonomi, IT eller markedsarbeid – eller muligens en kombinasjon?

Vi leter etter deg som er initiativrik og faglig dyktig, og som er klar for spennende utfordringer med et høyt ambisjonsnivå. Du liker å arbeide selvstendig, men også i samarbeid med andre.

Vi er et selskap med fokus på at du skal trives og kunne utvikle deg gjennom å få tillit og ansvar. ZData er ikke minst en stabil og ryddig arbeidsgiver som jobber etter langsiktige målsetninger. Herunder tilbyr vi konkurransedyktig lønn og betingelser, i tillegg til 6 uker ferie. 

Send oss gjerne en åpen søknad og fortell hva du kan bidra med, og hvilken kompetanse du besitter. Kanskje er du den rette for oss? Alle søknader behandles konfidensielt.  

Kontaktinformasjon: Thor Kristian Seth daglig leder thor@zdata.no | +47 974 26 606