Jobb innen fintech i spennende selskap - Ledige stillinger hos ZData
Skip to Navigation | Skip to Content

Ledige stillinger

ZData er en solid arbeidsgiver i sterk vekst, med store ambisjoner for fremtiden. Vi har en flat og produktorientert organisasjon med raske beslutningsprosesser, stor takhøyde og hyppige releaser. I fjor doblet vi antall ansatte og er idag 30 engasjerte kollegaer i et ungt arbeidmiljø. Vi har hovedkontor i moderne lokaler i Bergen. Åpen søknad: Vi tilbyr spennende utfordringer og søker stadig etter nye, dyktige medarbeidere innen ulike fagområder. Klikk her for å lese mer.

Trainee i Norges råeste FinTech-selskap

Er du nyutdannet og ambisiøs? Ønsker du å jobbe med innovasjon, forretningsutvikling og prosjektledelse i krysningspunktet mellom teknologi og finans? Vi starter opp nytt traineeprogram med oppstart i august 2022.

Les mer

Systemkonsulent Deltid

Er du student innen økonomi eller IT, og ønsker relevant arbeidserfaring? Er du også teknologinteressert, nysgjerrig, lærevillig - da er det gjerne deg vi ser etter!

Les mer

Systemkonsulent

Er du en nytenkende og initiativrik person med struktur og kapasitet til å håndtere kunder, prosjekter og testing i et utviklingsorientert miljø? Vi ser etter en ny systemkonsulent!

Les mer

Systemkonsulent med bakgrunn som regnskapsfører

Er du regnskapsfører og vil jobbe med teknologi? Ønsker du muligens å bruke din kompetanse til å videreutvikle og sette ditt preg på fremtidens løsninger for bransjen? Da er det gjerne deg vi leter etter.

Les mer

Systemkonsulent – Open Banking

Vil du bli en del av vårt Open Banking produktteam? Her får du bistå i dialog mot nye og eksisterende kunder, samt være tett på alle faser av produktutviklingen fra kravspesifikasjon til testing og implementering.

Les mer

Compliance- og antihvitvaskansvarlig

Vi fikk nylig PSD2 (AISP) konsesjon og ønsker nå å styrke vår kompetanse innen compliance og antihvitvask (AHV). Er du den vi leter etter?

Les mer

Chief Commercial Officer

Vi vokser og søker en dyktig CCO. Dette er en nyopprettet stilling og din oppgave blir å utvikle selskapets salgs- og markedsstrategi. Er dette riktig stilling for deg?

Les mer

Utvikler i C++ eller Delphi

Har du erfaring med C++ eller Delphi? Da trenger vi deg på laget for å drive produktene fremover!

Les mer

Utvikler i Norges råeste FinTech-selskap

Engasjert fullstack-utvikler til vårt utviklingsteam i Bergen.

Les mer

Åpen søknad

Vi søker stadig etter nye, dyktige medarbeidere!

Har du erfaring som utvikler? En bakgrunn fra økonomi, IT eller markedsarbeid – eller muligens en kombinasjon

Vi leter etter deg som er initiativrik og faglig dyktig, og som er klar for spennende utfordringer med et høyt ambisjonsnivå. Du liker å arbeide selvstendig, men også i samarbeid med andre.

Vi er et selskap med fokus på at du skal trives og kunne utvikle deg gjennom å få tillit og ansvar. ZData er ikke minst en stabil og ryddig arbeidsgiver som jobber etter langsiktige målsetninger. Herunder tilbyr vi konkurransedyktig lønn og betingelser, i tillegg til 6 uker ferie. 

Send oss gjerne en åpen søknad og fortell hva du kan bidra med, og hvilken kompetanse du besitter. Kanskje er du den rette for oss? Alle søknader behandles konfidensielt.  

Kontaktinformasjon: Thor Kristian Seth daglig leder thor@zdata.no | +47 974 26 606