Skip to Navigation | Skip to Content

Ledige stillinger

ZData AS er et programvareselskap som utvikler og selger elektroniske bankløsninger til næringslivet. Selskapet opplever stor suksess og en stilling hos ZData innebærer en god mulighet for å videreutvikle en karrière hos en solid arbeidsgiver med en ordnet og god økonomi.

Åpen søknad: Vi tilbyr spennende utfordringer, og søker stadig etter nye, dyktige medarbeidere innen ulike fagområder. Klikk her for å lese mer.

Tips oss:Kjenner du noen som kjenner noen? Les mer

Systemkonsulent

Vi søker etter en serviceinnstilt person med praktisk erfaring i regnskap, en som er interessert i teknologi og som har interesse for automatisering av økonomiprosessene.

Les mer

Utvikler

Engasjert fullstack-utvikler til vårt utviklingsteam i Bergen.

Les mer

Åpen søknad

Vi tilbyr spennende utfordringer, og søker stadig etter nye, dyktige medarbeidere innen følgende fagområder:

  • Fullstack- og frontend-utviklere
  • Systemkonsulent med økonomi- og IT-bakgrunn

Du må være faglig dyktig, initiativrik, ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, og evne til å arbeide selvstendig. Vi har et høyt ambisjonsnivå, og er et selskap med fokus på at man skal trives og utvikle seg gjennom å få tillit og ansvar.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og betingelser, samt 6 uker ferie. Vi er en stabil og ryddig arbeidsgiver som jobber etter langsiktige målsetninger. Send gjerne en åpen søknad og fortell hva du kan bidra med, og hvilken kompetanse du bestitter. Kanskje er du den rette for oss?

Alle søknader behandles konfidensielt.

Kontaktinformasjon
Thor Kristian Seth
daglig leder
thor@zdata.no | +47 974 26 606