Backend-utviklere i Bergen og Karmøy - Fintech-selskap i vekst
Skip to Navigation | Skip to Content

Backend-utviklere i Bergen og Karmøy

La oss være dønn ærlige. Nå er det en vanvittig kamp om de beste utvikler-hodene. Dersom du er utvikler i dag, kan du med stor sannsynlighet velge og vrake blant stillinger. Vi gir det et forsøk likevel.

Frist: Snarest
Ansettelsesform: Fast fulltid
Sted: Bergen eller Karmøy

ZData er et fintech-selskap med kontorer i Bergen og Karmøy. Vi har spesialisert oss på å utvikle åpne API-er mellom regnskap og bank, og gjør det for øvrig svært godt. Nå skjer det endringer i finansbransjen og vi opplever som resultat av dette en stor etterspørsel etter våre løsninger, og trenger flere utviklere som vil være med på laget.

I steden for å liste opp en evig lang kravspekk, vil vi heller gi en intro til hvorfor akkurat du som utvikler bør velge oss i ZData.

Vi ønsker at alle som kommer inn døra hos oss skal få drive med det de er gode på, få muligheten til å utvikle seg og utfordres i prosessen. Her kan du få bruke kreativiteten gjennom å teste ut nye verktøy og metoder, og det vil være fullt mulig å sette ditt fotavtrykk både på produktsiden og i organisasjonen.

Vi har en flat struktur, der det er kort avstand mellom gulvet og ledelsen. Dørene er alltid åpne, og vi tror at vi blir bedre når vi samarbeider på tvers av kompetanse og roller. 

Videre strekker vi oss langt for å være en bedrift der utviklere kan trives og vokse sammen med bedriften. Vi legger derfor til rette muligheten for aksjer/eierskap i selskapet.

Vi liker sist men ikke minst å ha det gøy både på og utenfor jobb. Vi har blant annet quiz hver fredag og sosiale soner på kontoret med spill slik som shuffleboard, foosball og bordtennis. Onsdager morgen kan de som vil bli med på padeltennis på Sandsli – og det blir fort en brettspillkveld i ny og ne.

Hvem leter vi etter?

For oss er dine personlige egenskaper langt viktigere enn dokumentert utdanning eller erfaring. Det viktigste er at du er motivert, nysgjerrig og ikke er redd for å sette deg inn i ny teknologi. Vi ser helst etter en backend-utvikler, og det er en fordel om du har kjennskap til noen av teknologiene vi jobber med. 

Teknologi og metodikk:

  • REST API-er
  • C#, .NET, Azure, SQL, 
  • Docker, Kubernetes, Infrastructure as a code
  • Angular, React eller lignende frontend-rammeverk
  • Testdrevet utvikling og kontinuerlig integrasjon

Ellers er hovedkontoret i Bergen med flotte lokaler og utsikt over byfjorden. På Karmøy holder vi til i den gamle kinoen i Skudenes. Om ønskelig, er det også mulighet for å jobbe remote deler av tiden.

Hvis du er nysgjerrig på hva vi gjør hos ZData eller hvem vi ser etter, så oppfordrer vi deg til å kontakte Kjetil Tollevsen på kjetil@zdata.no eller telefon 936 37 637.

SEND OSS EN CV OG SØKNAD I DAG

Om ZData

ZData AS er et fintech-selskap som utvikler og selger løsninger til næringslivet innen bank og finans. Vi er bindeleddet mellom banker og regnskapssystem og behandler store mengder finansielle data. Våre produkter er markedsledende i Norden og vi har ambisiøse internasjonale planer i tiden fremover.