Skip to Navigation | Skip to Content

Deltidsjobb i ledende FinTech-selskap

Hvem vi ser etter:

Du er underveis på studier fortrinnsvis innen økonomi eller IT, men studieretningen er ikke et krav. Det viktigste er at du er motivert og kan vise til hvorfor vi skal velge akkurat deg. Vi forventer at du er teknologinteressert, nysgjerrig, lærevillig og kjapt kan sette deg inn i nye ting.

Som person trives du i kundedialogen både muntlig og skriftlig. Du er opptatt av kvalitet og du ønsker å bidra til at kunder får den beste kundereisen.

Du blir trigget av å jobbe tett på produktutvikling og innovasjon av nye finansielle tjenester og ser på stillingen som en inngangsdør til Fintech- bransjen og som en sjanse til å bli en av våre nye ZData stjerner.

Hva du vil jobbe med:

Vi holder på med en rekke spennende prosjekter, som automatisering av betalinger for bedrifter, utvikling av åpne APIer og skybaserte løsninger for automatisering av bedrifters regnskap.

Du vil ta del i vårt bankteam som jobber med onboarding og support av kunder som ønsker bankintegrasjon. Kundene våre kan være alt fra enkeltmannsforetak til børsnoterte selskaper og regnskapssystemer som f. eks. Uni Economy og Fiken. Du vil også ha dialog med alle de Nordiske bankene og bli en ekspert på alt som skjer mellom bank og regnskap. Her kan vi love at det skjer mye spennende om dagen!

Etter hvert som du er trygg på jobben som skal gjøres kan det også bli muligheter for å prøve seg i andre produktteam eller på andre arbeidsoppgaver.

Hva vi tilbyr:

Som intern hos oss får du innblikk og hands-on erfaring i FinTech økosystemet. Du vil se hva som skjer av utvikling og innovasjon både hos oss og i bransjen. Du vil jobbe tett med utviklere, forretningsutviklere, og salgs-/markedsfunksjon. Lærekurven vil være bratt og vi kan love at du sitter igjen med et stort utbytte uavhengig om du ønsker å fortsette hos oss etter endte studier eller ikke.

Vi har et ungt og sosialt miljø med quiz hver fredag, grytidlig padeltennis på onsdager og et av Bergens beste bordtennismiljø. Vi holder til i toppetasjen i nye lokaler på Laksevåg med flott utsikt over byfjorden. På nyåret dobler vi størrelsen på kontorlokalene og skal få en ny sosial sone med blant annet shuffleboard og foosball.

Vi tilbyr stor fleksibilitet i forhold til hvor mye du vil jobbe utenom studiene og legger til rette for at du skal kunne variere arbeidsmengden etter muligheter i perioder etter hva du ønsker. Send oss noen ord om deg selv, din motivasjon og legg ved CV og karakterutskrift. Vi ser frem til å høre fra deg!

Lurer du på noe? Ta kontakt med Kjetil Tollevsen på kjetil.tollevsen@zdata.no eller 93637637.

Søk på stillingen her