Utvikler i C++ eller Delphi - ZData
Skip to Navigation | Skip to Content

Utvikler i C++ eller Delphi

Liker du å kode i C++ eller Delphi? Det gjør vi og!

Vi i ZData har spesialisert oss på å utvikle finansielle løsninger til det Nordiske bedriftsmarkedet. Gjennom 30 år har vi vært med å effektivisere bedrifters økonomi- og regnskapsrutiner med gode integrasjonsløsninger.
 
Hvem vi ser etter?
Vi ser etter deg som er en problemløser, og som har en lidenskap for utvikling av brukervennlige og robuste programmer. Når andre gir opp så blir du enda mer motivert etter å fullføre. Du har erfaring med klientbasert programmering i C++ eller Delphi, og er dyktig i SQL. Det er en fordel hvis du også har kjennskap til .NET/C#, og er opptatt av å optimalisere ytelse og minnehåndtering i programvaren. For oss er det viktigste er at du er motivert, nysgjerrig og du ikke er redd for å sette deg inn i eksisterende kodebase.

Vi har i dag to ettertraktede løsninger som er skrevet i Delphi. Det ene produktet er en løsning som automatiserer bedrifters inn- og utbetalinger. Det andre produktet henter og kontrollerer data mellom regnskapssystem og bank. Løsningene er markedsledende og brukes av mange tusen bedrifter. Vi søker nå en utvikler som kan drive disse løsningene fremover.
 
Hvorfor velge ZData?
Vi er en solid arbeidsgiver i sterk vekst som har store ambisjoner for fremtiden. Vi har en flat og produktorientert organisasjon med raske beslutningsprosesser, stor takhøyde, hyppige releaser og vi jobber med de nyeste teknologiene i markedet.

Den klientbaserte programvaren selges i hele Norden og brukes hos flere tusen bedrifter i dag. I den sammenheng vil du ha mulighet til å forbedre og påvirke hverdagen til våre kunder. Vi har mange spennende planer for fremtiden og det vil være mulig å sette ditt fotavtrykk, både på produktsiden og i organisasjonen.
 
Vi har ettertraktede produkter og et godt arbeidsmiljø med 30 engasjerte ansatte i alle aldre. Vi tilbyr bl.a. 6 ukers ferie og muligheter for aksjer/eierskap i selskapet.
 
Er du nysgjerrig på hva vi driver med og hva vi kan tilby? Ta kontakt med Kjetil Tollevsen på kjetil@zdata.no eller 93637637.

Søk på stillingen her!

Om oss
ZData AS er et fintechselskap som utvikler og selger løsninger til næringslivet innen bank og finans.Vi tilbyr produkter som automatiserer inn- og utbetalinger for bedrifter, som erstatter manuelle regnskapsrutiner og som gir bedrifter økonomisk oversikt. Vi er bindeleddet mellom banker og regnskapssystem og behandler daglig store mengder transaksjoner. Våre produkter er markedsledende i Skandinavia. ZData har i dag mer enn 5000 kunder i Norden og i flere andre europeiske land.

Vi har hovedkontor i moderne lokaler i Bergen, og avdelingskontor i Oslo og Haugesund.