Internship i FinTech for juniorutviklere - ZData
Skip to Navigation | Skip to Content

Internship i FinTech for juniorutviklere

Elsker du å kode? Liker du å løse problemer? Vil du være med å forme fremtiden innen finans? Da har vi jobben for deg!

Hvem vi ser etter

Du er et stykke på vei i studiene innen informatikk, datateknologi, kommunikasjonsteknologi eller liknende. Du har lyst til å prøve deg som systemutvikler og liker tekniske utfordringer. Vi forventer at du er nysgjerrig, ønsker å lære og ønsker å skape. Du drømmer om å utvikle nye løsninger som revolusjonerer og begeistrer. Det er en fordel om du har relevant arbeidserfaring eller private utviklingsprosjekter.

Hva du vil jobbe med

Vi holder på med en rekke spennende prosjekter, som automatisering av betalinger for bedrifter, utvikling av åpne APIer og skybaserte løsninger for automatisering av bedrifters regnskap. Som pådriver for innovative Fintech løsninger får vi stadig henvendelser fra små start-ups og store finansaktører som ønsker å samarbeide med oss. Derfor vil vi ha deg med på laget – for å skape smarte løsninger for kunder og bistå på nyskapende prosjekter.

Du vil bli en del av utviklerteamet vårt og få god støtte og veiledning fra våre dyktige systemutviklere og produktansvarlige. Vi jobber etter Kanban prinsipper og kan love varierte, krevende og lærerike utfordringer.

Hva vi tilbyr

Som intern hos oss er du med på å skape fremtidens finansløsninger. Du får innblikk i Fintech økosystemet og hands-on erfaring med utvikling i .NET, Azure, C#, etc. Vi har et ungt og innovativt miljø og våre hyggelige kolleger gleder seg til å ta imot deg. Vi holder til i nye lokaler like over Puddefjorden med flott utsikt over byfjorden.

Vil tilbyr stor fleksibilitet med tanke på hvor mye du vil jobbe utenom studiene og legger til rette for at du skal kunne variere arbeidsmengden i peroder, etter muligheter og ønsker.

Send oss noen ord om deg selv, din motivasjon og legg ved CV og karakterutskrift. Vi ser frem til å høre fra deg!
 
Lurer du på noe? Ta kontakt med Kjetil Tollevsen på kjetil@zdata.no eller 93637637.

Søk her!