Skip to Navigation | Skip to Content

Internship innen forretningsutvikling

Elsker du å analysere og realisere nye forretningsmuligheter? Liker du å jobbe i krysningspunktet forretning/IT? Vil du være med å forme fremtiden innen finans? Da har vi jobben for deg!

Hvem vi ser etter

Du har bakgrunn innen økonomi, teknologi, eller markedsføring og kommunikasjon. Du har lyst til å prøve deg som forretningsutvikler og liker å utarbeide strategiske analyser og beslutningsunderlag. Vi forventer at du er nysgjerrig, har god forståelse for både det teknisk og forretningsmessige og gode kommunikasjonsegenskaper. Du drømmer om å lede og delta i utviklingen av nye innovative tjenester som revolusjonerer og begeistrer.

Vi oppfordrer både nyutdannede og deg som er et stykke på vei i studiene til å søke.

Hva du vil jobbe med

Vi holder på med en rekke spennende prosjekter, som automatisering av betalinger for bedrifter, utvikling av åpne APIer og skybaserte løsninger for automatisering av bedrifters regnskap. Som pådriver for innovative Fintech løsninger får vi stadig henvendelser fra små start-ups og store finansaktører som ønsker å samarbeide med oss. Derfor vil vi ha deg med på laget – for å skape smarte løsninger for kundene våre og bistå i nyskapende prosjekter.

Du bli med i et eller flere av våre produktteam og kommer til å jobbe teknisk med prosjektoppfølging mot utviklerne våre, i tillegg til analyser og utredninger av kundecaser, samt nye produkter og tjenester. Underveis vil du få god støtte og veiledning fra våre dyktige produktansvarlige og ledergruppen. Vi har en flat organisasjonsstruktur og kan love varierte, krevende og lærerike hverdager.

Hva vi tilbyr

Som intern hos oss er du med på å skape fremtidens finansløsninger. Du får innblikk i Fintech øko-systemet og hands-on erfaring med å gjennomføre prosjekter og analysere nye forretningsmuligheter. Vi har et ungt og innovativt miljø og våre hyggelige kolleger gleder seg til å ta imot deg. Vi har også flyttet inn i helt nye lokaler med flott utsikt over byfjorden.

Vil tilbyr stor fleksibilitet med tanke på hvor mye du vil jobbe utenom studiene og legger til rette for at du skal kunne variere arbeidsmengden etter muligheter i perioder etter hva du ønsker.

Send oss noen ord om deg selv, din motivasjon og legg ved CV og karakterutskrift. Vi ser frem til å høre fra deg!
 
Lurer du på noe? Ta kontakt med Thomas Tjøstheim på thomas@zdata.no eller 414 31 207.

Søk her!