Ledig stilling som prosjektleder i fintech-selskap - ZData AS
Skip to Navigation | Skip to Content

Prosjektleder

Finansbransjen er i stor endring og vi opplever nå høyere etterspørsel enn noensinne etter våre produkter. For å styrke ZData sin leveransekapasitet leter vi derfor etter en prosjektleder som kan lede større kundeprosjekter på tvers av produktporteføljen til ZData.

Frist: 30.04.22
Ansettelsesform: Fast

Send inn din søknad idag!

Er du vår nye prosjektleder?

Ditt hovedansvar blir å jobbe med de største bedriftskundene (nye og eksisterende) og lede implementeringen av kundeprosjekter. Her vil du bistå med innsalg og ta ansvaret for kravspesifisering, implementering og oppfølging mot kundene. Du kommer til å jobbe tett sammen med de andre prosjektlederne, systemkonsulenter og COO for å sikre beste praksis for prosjektledelse i ZData. Du får også en viktig rolle inn mot produktutvikling, hvor du får ansvaret for å formidle kundebehovene til ZData sine eksisterende og fremtidige produkter og tjenester.

Som prosjektleder hos oss vil du komme til å jobbe proaktivt og strategisk med kundetilfredshet mot eksisterende kunder. For den rette kandidaten er det også muligheter for å ta rollen som avdelingsleder for kundeleveranser på sikt. Dette er derfor en unik mulighet til å bli med på en spennende vekstreise, samt bidra til å forme ZDatas fremtidige kundeportefølje.

Arbeidsoppgaver

Vi kan love en variert og spennende arbeidshverdag. Dine arbeidsoppgaver vil blant annet bestå av:

 • Lede kundeprosjekter og sikre god gjennomføring
 • Onboarde nye kunder på ZData sine produkter og tjenester og sikre en god overgang fra pilot til produksjonsklar løsning.
 • Gjennomføre kundeundersøkelser og kartlegge smertepunkt og ønsker for videreutvikling av ZDatas tjenester og produkter
 • Utarbeide best practice for prosjektledelse og kundeoppfølging i ZData
 • Jobbe med å skaffe nye prospects og partnerskap for ZData

Hvem vi ser etter

Vi ser etter en strukturert og ambisiøs person, som gjerne har erfaring med å jobbe med implementering av ny teknologi mot bedriftskunder. Rollen krever høy grad av selvstendighet og du må trives med å jobbe i et til tider hektisk scale up-miljø. Fordelen er at du får stor påvirkningskraft og mulighet til å ta mye ansvar. Det er viktig at du evner å balansere kundebehov, tekniske behov og kommersielle behov – og klarer å sette retning basert på fakta og analyser. Du er en doer med sterk gjennomføringsevne og er en relasjonsbygger som ser muligheter på tvers. Du har høyere utdannelse innenfor økonomi/teknologi/ledelse, eller relevant erfaring. Det er en fordel hvis du har jobbet med prosessforbedringer av regnskapsfunksjonen hos bedrifter.

Personlige egenskaper

Vi tror du er:

 • God på gjennomføring
 • En teamspiller med gode relasjonsegenskaper
 • Selvstendig og initiativrik
 • Nysgjerrig og lærevillig
 • Entusiastisk og som vil påvirke arbeidsmiljøet positivt hvor du er med å lage en god arbeidshverdag for deg selv og dine kollegaer.
 • Analytisk og som tør å utfordre det etablerte

Hva vi tilbyr

Som prosjektleder hos oss i ZData, vil du få en unik mulighet til å bli med på en spennende vekstreise, bidra til å påvirke arbeidsprosesser – ikke minst kunne sette ditt preg på ZData som arbeidsplass. Vi er ca. 40 ansatte i et ungt og sosialt miljø med quiz hver fredag, grytidlig padeltennis på onsdager og et av Bergens beste bordtennismiljø. Vi holder til i toppetasjen i nye lokaler på Laksevåg med flott utsikt over byfjorden og har en stor og flott firmaleilighet i Hemsedal.

Lurer du på noe? Ta kontakt med Thomas Tjøstheim på thomas.tjostheim@zdata.no eller 414 31 207.

Vi ser frem til å høre fra deg!

SØK PÅ STILLINGEN HER

Kort om oss

ZData er et Fintech-selskap i sterk vekst som leverer markedsledende finansielle tjenester for bedriftsmarkedet. Vi har spesialisert oss på å utvikle løsninger i sjiktet mellom regnskap og bank, og er med andre ord eksperter på betalingsløsninger og tjenester som automatiserer regnskapet. Målet vårt er å forbedre og forenkle den økonomiske hverdagen for bedrifter. Dette gjør vi blant annet gjennom å automatisere manuelle oppgaver og gi bedre kontroll og oversikt over bedriftenes økonomifunksjon. Selve kjernen i satsingen vår er en uavhengig plattform som knytter regnskapssystemer og andre finansielle aktører sømløst sammen med banker. Vi har høye ambisjoner utenfor Norge og Norden, og ser nå et stort marked for våre tjenester.