Ledig stilling som systemkonsulent - Spennende mulighet i ZData
Skip to Navigation | Skip to Content

Systemkonsulent innen Open Banking

Frist: Snarest
Klikk her for å søke.

Hvem vi ser etter:

Du er over gjennomsnittlig tech-interessert og brenner for å skape og levere nye Fintech-løsninger ut i det Nordiske bedriftsmarkedet. Det vil være en stor fordel om du har erfaring fra før med produktutvikling, enten i en rolle hvor du har fulgt opp utviklere eller jobbet som utvikler selv.

Som person trives du i kundedialogen både muntlig og skriftlig. Du er opptatt av kvalitet og brenner for å levere gode kundeopplevelser. Det er en fordel om du har erfaring med kundekontakt fra tidligere, gjerne som konsulent eller prosjektleder. Av personlige egenskaper så må du være sulten, nysgjerrig, strukturert og proaktiv.

Vi oppfordrer også nyutdannede til å søke. I så fall er det ekstra viktig at du får frem motivasjonen for jobben og hvorfor vi skal velge akkurat deg.

Hva du vil jobbe med:

Du vil bli en del av Open Banking produktteamet hos oss. Dette er Nordens ledende plattform for å koble regnskapssystemer og Fintech-aktører med banker på en sømløs måte. Kundene våre kan være alt fra enkeltmannsforetak til børsnoterte selskaper og regnskapssystemer som f.eks. Uni Economy og Fiken. Du vil ha dialog med alle de Nordiske bankene og bli en ekspert på alt som skjer mellom bank og regnskap.

Du vil bistå i dialog mot nye og eksisterende kunder, være tett på alle faser av produktutviklingen fra kravspesifikasjon til testing og implementering. Vi har også flere produktlinjer så det vil også være muligheter for å ta del i andre produktteam etter behov og ønske.

Eksempler på arbeidsoppgaver:

  • Speccing, oppfølging av utviklere, testing og implementering
  • Oppfølging av nye og eksisterende kunder
  • Salgs- og presentasjonsmøter med kunder og banker
  • Implementering/levering av prosjekter
  • Hente innsikt fra kunder, forretningsutvikling, komme med innspill til roadmap

Både produktet og ZData er i sterk vekst og det betyr at ingen dager er lik. Du må være trigget av å jobbe med et bredt spekter av arbeidsoppgaver og i et høyt tempo.

Hva vi kan tilby deg:

Du vil få innblikk og hands-on erfaring i FinTech økosystemet og du vil se hva som skjer av utvikling og innovasjon både hos oss og i bransjen. Du vil jobbe tett med kunder, utviklere, forretningsutviklere, og salgs-/markedsfunksjon. Lærekurven vil være bratt, men samtidig er det svært gode utviklingsmuligheter for riktig kandidat.

Vi har et ungt og sosialt miljø med quiz hver fredag, grytidlig padeltennis på onsdager og et av Bergens beste bordtennismiljø. Vi holder til i toppetasjen i nye lokaler på Laksevåg med flott utsikt over byfjorden. Vi har doblet størrelsen på kontorlokalene og fått sosial sone shuffleboard, foosball og arkademaskin.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Lurer du på noe? Ta kontakt med Kjetil Tollevsen på kjetil.tollevsen@zdata.no eller 93637637.