Trainee i Norges råeste FinTech-selskap - ZData
Skip to Navigation | Skip to Content

Trainee i Norges råeste FinTech-selskap

Er du nyutdannet og ambisiøs? Ønsker du å jobbe med innovasjon, forretningsutvikling og prosjektledelse i krysningspunktet mellom teknologi og finans? ZData er et Fintech-selskap i sterk vekst som leverer markedsledende finansielle tjenester for bedriftsmarkedet. I ZData har vi spesialisert oss på å utvikle løsninger i sjiktet mellom regnskap og bank. Vi er eksperter på betalingstjenester og tjenester som automatiserer regnskapet. Målet vårt er å forbedre og forenkle den økonomiske hverdagen for bedrifter.

Som trainee hos oss får du en unik mulighet til å utvikle deg og få en ettertraktet kompetanse i et av Nordens mest spennende Fintech-miljø. Målet vårt er å tilby deg fast jobb etterpå hvor vi finner den beste matchen i forhold til din profil og dine interesser for videreutvikling opp mot bedriftens behov. Som ansatt i ZData får du muligheten til å ta ansvar, påvirke arbeidsprosesser og være med på å sette ditt preg på ZData som arbeidsplass.

Traineeprogrammet vårt har oppstart i august 2022 og strekker seg over 1 år. I løpet av perioden får du hospitere innen flere avdelinger, eksempelvis: support, prosjekt og leveranse, produkt og marked og salg. På denne måten får du et solid innblikk i hvordan vi jobber med kundeoppfølging, prosjektleveranser, produktutvikling, markedsføring og salg. Gjennom programmet får du tett oppfølging av dyktige medarbeidere, i tillegg til en dedikert mentor som vil være en god sparringspartner gjennom perioden. Målet er at du skal få en tverrfaglig opplæring og etter endt løp, tre inn i en stilling der du vil få utnytte og bygge videre på erfaringene du har opparbeidet deg.

Ansettelsesform: Engasjement
Søknadsfrist: 28.01.22

Hvem ser vi etter:

Vi ser etter en strukturert og ambisiøs person som ønsker å videreutvikle sine ferdigheter og kompetanse og bli med på en spennende vekstreise i ZData.

Du har høyere utdanning (Bachelor eller Master) innenfor økonomi eller teknologi og har en sterk interesse for å lære mer om teknologi og Fintech.

Personlige egenskaper:

·        God på gjennomføring
·        En teamspiller med gode relasjonsegenskaper
·        Selvstendig og initiativrik
·        Nysgjerrig og lærevillig
·        Entusiastisk og som vil påvirke arbeidsmiljøet positivt
·        Analytisk og som tør å utfordre det etablerte

Hva du vil jobbe med:

Som trainee i ZData kan vi love en variert og spennende arbeidshverdag.  Dine arbeidsoppgaver blant annet bestå av:

·        Kundesupport
·        Onboarde kunder på ZData sine produkter og tjenester
·        Gjennomføre kundeundersøkelser og kartlegge smertepunkt og ønsker
for videreutvikling av ZDatas tjenester og produkter
·        Jobbe med å skaffe nye prospects og partnerskap for ZData
·        Kravspesifisering av utviklingsoppgaver
·        Markedsundersøkelser, trendanalyser og konkurrentanalyser
·        Customer success – vedlikeholde og utvikle kundeportefølje
·        Salgs- og markedsaktiviteter
·        Bistå med innholdsproduksjon på ZDatas flater
·        Lede og bistå på prosjekter og sikre god gjennomføring

Hva vi tilbyr:

Som trainee hos ZData får du en pangstart på karrieren og får et unikt innblikk i Fintech øko-systemet og en mulighet til å utvikle din kompetanse i et spennende selskap i sterk vekst. Vi er ca. 40 ansatte i et ungt og sosialt miljø med quiz hver fredag, grytidlig padeltennis på onsdager og et av Bergens beste bordtennismiljø. Vi holder til i toppetasjen i nye lokaler på Laksevåg med flott utsikt over byfjorden og har en stor og flott firmaleilighet i Hemsedal.

Send oss en søknad gjennom finn.no her.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Lurer du på noe? Ta kontakt med Thomas Tjøstheim på thomas.tjostheim(alfakrøll)zdata.no eller 414 31 207.