Utvikler i Norges råeste FinTech-selskap - ZData
Skip to Navigation | Skip to Content

Utvikler i Norges råeste FinTech-selskap

Elsker du å kode? Liker du å løse problemer? Vil du være med å forme fremtiden innen finans? Da har vi jobben for deg!

Hvem vi ser etter

For oss er dine personlige egenskaper viktigere enn dokumentert utdanning eller erfaring. Det viktigste er at du er motivert, nysgjerrig og ikke er redd for å sette deg inn i ny teknologi. Vi ser helst etter en backend-utvikler, men det vil være en fordel om du også ønsker å bidra frontend. Det er viktig for oss at du har erfaring og kjennskap til noen av teknologiene vi jobber med, og at du liker å jobbe smidig og testdrevet.

Hva du vil jobbe med

Vi holder på med en rekke spennende prosjekter, som automatisering av betalinger for bedrifter, utvikling av åpne APIer og skybaserte løsninger for automatisering av bedrifters regnskap. Som pådriver for innovative Fintech løsninger får vi stadig henvendelser fra små start-ups og store finansaktører som ønsker å samarbeide med oss. Derfor vil vi ha deg med på laget – for å skape smarte løsninger for kunder og bistå på nyskapende prosjekter.

Du vil bli en del av utviklerteamet vårt hvor vi jobber etter Kanban prinsipper og kan love varierte, krevende og lærerike utfordringer.

Hvorfor velge ZData

Vi er en solid arbeidsgiver i sterk vekst som har store ambisjoner for fremtiden. Vi har en flat og produktorientert organisasjon med raske beslutningsprosesser, stor takhøyde, hyppige releaser og vi jobber med de nyeste teknologiene i markedet. Løsningene vi lager er svært relevante for de endringene som nå skjer i bank- og finansbransjen, og APIene våre muliggjør tilgang på data og raskere innovasjon for våre kunder. Vi har mange spennende planer for fremtiden og det vil være mulig å sette ditt fotavtrykk, både på produktsiden og i organisasjonen.

Utover et godt arbeidsmiljø og spennende produkter kan vi også tilby 6 ukers ferie og muligheter for aksjer/eierskap i selskapet. Vi har også flyttet inn i helt nye lokaler med fin utsikt over byfjorden.

Teknologi og metodikk

  • REST APIer
  • C#, .NET Core, Azure, Web API, SQL
  • Docker, Kubernetes
  • Angular, React eller lignende frontend-rammeverk.
  • Testdrevet utvikling og kontinuerlig integrasjon.

Hvis du er nysgjerrig på hva vi driver med og hva vi kan tilby oppfordrer vi deg til å kontakte Kjetil Tollevsen på mail kjetil@zdata.no eller telefon 936 37 637.

Søk her!